Majoitus

Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli

Majoitustarjous agirotuun osallistuville Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkelissä
1 hh/vrk 144€
2 hh/vrk 154€
Lemmikkilisä 10€/varaus sisältyy hintaan.

Huonehintaan sisältyy aamiainen ja hotellin asukassauna.
Hotellihuone on saatavilla tulopäivänä klo 15 alkaen ja huoneen luovutus on lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Tervetuloa lemmikkiystävälliseen Original Sokos Hotel Vaakunaan!
Varaukset tulee tehdä 5.5.2017 mennessä www.sokoshotels.fi nettisivujen kautta
varaustunnuksella: BAGI170707. Huomioittehan että kiintiöön tarjottu majoitushinta saattaa olla kalliimpi kuin esimerkiksi www.sokoshotels.fi -sivuilta löytyvä ennakkovaraajan etuhinta

Cumulus Mikkeli

Majoittuessaan Cumulus Mikkeliin kilpailijat voivat hyödyntää Kennelliiton sopimushintaa , joka on -12 % päivän hinnasta. Alennuksen saa käyttöön koodilla KENNELETU. Varaukset tulee tehdä joko varaussivustoltamme osoitteessa https://booking.restel.fi, varauskeskuksestamme puh. 0200 48 129 (0,17 €/puh + 0,75 €/min) tai suoraan sähköpostitse mikkeli.cumulus@restel.fi.

Karavaanarit

Asuntoauto/vaunupaikkoja on varattavissa MAH:n koiraurheilukeskuksen kentälle, josta on 350 m matkaa tapahtumapaikalle.

Maksuttomat paikat ovat varattavissa osoitteesta agirotu2017(at)gmail.com. Raviradan Wc:t ja suihku ovat auki tapahtuman ajan, suljetaan yöksi.

Muita majoitusvaihtoehtoja

Mikkelistä löytyy runsaasti myös muita majoitusvaihtoehtoja mm. Visulahdesta ja eri huoneistohotelleista. Etsitkö majoitusta isommalle porukalle? Kysy tarjous Rock and lake cottages tai Armyhostel.

Lisää vaihtoehtoja VisitMikkeli.